Vi hjelper deg med

Grafisk design

Skill deg ut med godt design

Godt grafisk design bygger merkevare, relasjoner, skiller din virksomhet fra mengden og forteller din historie. Vi brenner for å skape design som fungerer, kommuniserer og ser bra ut. 

Logo og visuell identitet

En god logo og en helhetlig visuell identitet skiller deg fra mengden, skaper tillit og gjør det enkelt å kjenne igjen virksomheten.

Vi designer skreddersydde logoer og visuelle identiteter, enten du ønsker å modernisere virksomhetens gamle logo eller trenger en ny og komplett visuell identitet.

Grafisk design for skjerm

Sørg for at virksomhetens budskap og visuelle identitet kommer til uttrykk i alle kanaler. Vi hjelper deg blant annet med design av:

- Presentasjoner
- Annonser
- Nettsider
- Digitale plakater
- Design for sosiale medier
- Nyhetsbrev
- Årsmelding
- Spesialtilpassede Canva-maler

Grafisk design for trykk

Vår grafiske designer har bred erfaring med design for trykk og layout. Vi hjelper deg blant annet med:

- Brosjyrer
- Plakater og flyers
- Menyer
- Årsmelding
- Programmer
- Roll-ups
- Bannere

Digitalt og effektivt samarbeid

Våre designprosesser tilpasses din virksomhet, og er et samarbeid hvor dere kan komme med tilbakemeldinger underveis. På designprosjekter kan kommunikasjonen foregå digitalt, noe som frigjør tid og danner et godt grunnlag for et effektivt samarbeid.

Strategisk framgangsmåte

Uansett om du ønsker en logo, visuell identitet, brosjyre eller annonse går vi strategisk til verks. De fleste designprosjektene starter med et digitalt møte. Gjennom research av målgruppen, konkurrenter og markedet danner vi videre et grunnlag for å skape gode designløsninger. 

Noen av våre samarbeid

Trenger du hjelp med grafisk design?

Send oss en e-post via kontaktskjemaet, så kontakter vi deg.

Sine
Grafisk designer og kreativ leder
sine@travelymedia.com

Kontakt oss

F.A.Q.

Ofte stilte spørsmål

Vi kan starte på deres prosjekt innen, maksimalt, tre virkedager. Kontakt oss dersom dere har spesifikke behov eller ønsker.

På designprosjekter jobber vi ofte digitalt, og eventuelle møter foregår på nett. Vi har tilholdssted i Trondheim, men våre kunder er spredt over hele landet.

Prisen på en logo og grafisk profil varierer ut i fra prosjektets omfang. Kontakt oss, så finner vi en løsning basert på ditt budsjett.