Tjenester

Kreative tjenester samlet på et sted...

Sosiale medier

Tilstedeværelse på sosiale medier er en viktig del av mange bedrifters markedsføringsstrategi. For å lykkes på sosiale medier er det viktig at innholdet som publiseres har god og riktig effekt på målgruppen.Vi hjelper deg blant annet med:

- Drift av sosiale medier
- Strategi og innholdsplan
- Design, foto og video

Innholdsproduksjon: Foto og video

Fortell dine historier med godt foto- og videoinnhold som skiller deg ut i mengden, fanger oppmerksomhet og gir verdi til din målgruppe. Vi skaper innhold du kan bruke i sosiale medier, nettsider og markedsføring:

- Foto
- Video
- Reels og TikTok

Grafisk design, logo og visuell identitet

Skill deg ut i mengden med godt design. Vi brenner for å skape design som fungerer, kommuniserer og ser bra ut. Vi kan hjelpe deg med grafisk design for trykk og skjerm. Som blant annet:

- Logo og visuell identitet
- Grafisk design for skjerm
- Grafisk design for trykk

Over hele landet

Travely Media holder til i Trondheim, men tar oppdrag uavhengig av sted. Noen typer prosjekter kan utføres digitalt, mens andre foregår på lokasjon. Vi er ofte ute å reiser og hjelper deg gjerne med ditt neste prosjekt uavhengig av hvor du holder til. 

Lokasjoner

Vi tilbyr innholdsproduksjon fra lokasjoner over hele landet. Enten det er fra lokalene til din bedrift, for å fange glimt fra ditt arrangement eller din aktivitet, for å gjenskape stemningen i dine omgivelser, eller for å fremheve kvalitetene til din merkevare fra en høy fjelltopp.

Kontakt oss